Onze werkwijze

De Vrijlemerij is uit vriendschap geboren en allen delen wij een passie voor vuur. Samen maken wij mooie en goede kachels waar we trots op zijn. En plezier in ons werk is de basis.

Een rocketstove leemkachel is een bijzondere toevoeging aan je huis en veelal een serieuze investering. Het proces van idee tot realisatie vraagt dan ook om een goede samenwerking. Wij werken met een duidelijke offerte en zetten uw wensen en behoeftes centraal.

Heeft u interesse in een leemkachel? Vul dan hieronder het formulier in voor een vrijblijvende offerte.

Wij kijken alvast uit naar een plezierige samenwerking!

Prijzen

* Exclusief rookkanaal en eventuele aanpassingen aan de fundering.


Klanten die u voorgingen…

David & Inez
Groningen


We hebben een perfect werkende kachel die 24/7 met gemiddeld 1,5 keer stoken per dag onze ruimte goed verwarmt.

Met de bouw door -De Vrijlemerij- kwam niet alleen letterlijk de warmte in ons huis, zij wisten met hun ontspannen en professionele houding ook figuurlijk de warmte in ons huis en in ons gezin te brengen. Er werd zorgvuldig, hard en met plezier gewerkt. Het resultaat mag er zijn; een mooie en goedwerkende kachel. Wij zijn er heel blij mee.

Max de Corte
Rotterdam
www.ondergrond.eu

De mannen van -De Vrijlemerij- leerde ik al eerder kennen waardoor ik veel vertrouwen in hen had als mensen, maar al snel bleek dat ze in hun werk ook zeer prettig in de communicatie zijn en zeer kundig in het leemstucwerk en het bouwen van rocketstove leemkachels.

Ik ben heel blij met het eindresultaat en genieten elke dag van de prachtige muren en de geweldigde kachel wiens thermische massa na 1,5 a 2 uur stoken ons de rest van de dag en nacht heerlijk warm houdt.